Despre noi

      Scoala Particulara de Muzica Braila se adreseaza tuturor varstelor urmarind formarea educatiei muzicale prin intermediul studiului muzicii la un instrument muzical sau cu vocea. Oferta noastra educationala pentru copii si adulti consta in : Lectii de pian, vioara, canto, chitara clasica, chitara electrica, orga electronica, acordeon si lectii de educatie muzicala.
      Profesorii Scolii Particulare de Muzica Braila, va ofera cursuri individuale de instrument/voce adaptate profilului dumneavoastra sau al copilului dumneavoastra, in vederea unei pregatiri muzicale solide, atat pe parte practica, cat si teoretica, cu rezultate palpabile pe termen mediu si performante concrete pe termen lung.
      In functie de instrumentul muzical ales pentru studiu, continutul tuturor cursurilor individuale comporta atat parte practica, cat si parte teoretica, si este adaptat tinandu-se cont de nevoile si gusturile personale, indiferent de genul muzical preferat.
      Calitatile profesorului Scolii Particulare de Muzica Braila sunt dorinta de a darui si impartasi fara rezerve din cunostintele pe care acesta le-a dobandit in parcursul sau muzical de pana in prezent.Prin urmare, lectiile de: Lectii de pian, canto, vioara, chitara, chitara electrica, orga electronica, acordeon si lectii de educatie muzicala sunt sustinute de pedagogi calificati.
      Scoala Particulara de Muzica Braila urmareste prin cursurile individuale de : Lectii de pian, canto, chitara, orga electronica, acordeon si lectii de educatie muzicala sa atinga obiectivele dumneavoastra personale, fie ca sunt recreative sau profesionale.

  Va asteptam cu drag intr-un cadru placut, special amenajat pentru educatia muzicala.

 
ioane design

    Scoala de Muzica Braila © 2019 | Sustinut de DanMusic.ro