Lectii de chitara

      

Ce este chitara?
Chitara poate fi denumita drept unul dintre cele mai populare instrumente.
Chitara este un instrument cu coarde ciupite. Ea joaca un rol foarte important in numeroase genuri muzicale cum ar fi: blues, country, jazz, rock, pop si folk. Chitara poate fi folosita atat de instrumentisti dreptaci cat si stangaci.
La chitara se poate canta folosindu-se exclusiv proprietatea acustica a corpului chitarei.
Scoala Particulara de Muzica Braila se adreseaza tuturor persoanelor indiferent de varsta, care doresc sa descopere arta cantatului la acest instrument.
Ce studiem in cadrul lectiilor de chitara?
Pentru a putea canta la chitara este necesar sa cunoastem mai intai elementele componente ale unei chitari, precum si pozitia corecta pe care trebuie sa o avem in momentul in care cantam.
Orele se vor desfasura in functie de nivelul, capacitatea si pregatirea fiecarui elev in parte. Cursantii incepatori vor incepe mai intai cu studierea notelor, ritmurilor, acordurilor, intr-un cuvant a notiunilor de baza si ulterior redarea unor cantecele simple. Elevii de nivel mediu isi vor exersa depriderile si tehnica interpretative, aprofundand in continuare teoria muzica precum si tehnica instrumentala.
Evolutia fiecarui cursant in parte depinde de dorinta, motivatia, talentul, tenacitatea si timpul pe care il acorda studiului.
Durata unei lectii in cadrul scolii noastre este de 50 min. si se lucreaza individual , cu fiecare elev in parte.

ioane design

    Scoala de Muzica Braila © 2019 | Sustinut de DanMusic.ro